Contact
RecoTech Repairs biedt U kostenbesparende reparatiemogelijkheden!


RecoTech Repairs is al ruim 6 jaar gespecialiseerd in diverse alternatieve reparatiemethoden, welke op locatie kunnen worden uitgevoerd. De door RecoTech Repairs gehanteerde technieken zijn vanwege o.a. de kostenbesparende en millieuvriendelijke factoren zeer actueel in de autobranche.

Voor alle technieken geldt dat zij vakkundig uitgevoerd worden voor een fractie van de vervangingskosten. Schadeherstelbedrijven, autobedrijven, verhuurbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en/of leasemaatschappijen besparen hiermee gemiddeld 50 tot 60% ten opzichte van traditioneel herstel!

 
Wat kan RecoTech Repairs voor U betekenen?

RecoTech Repairs biedt de mogelijkheid om samen met U een scherp geprijsd reparatiepakket samen te stellen, waarbij gekeken wordt naar Uw huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten en de daarbij behorende wensen.
Wij komen graag een keer langs om U persoonlijk de diverse mogelijkheden toe te lichten, zodat óók U optimaal kunt profiteren van de vele voordelen die deze technieken te bieden hebben. Verder bieden wij het voordeel dat U voor vrijwel alle beschadigingen nog maar één specialist hoeft te bellen, en Uw auto in korte tijd en zonder veel rompslomp weer in topconditie is.